Barramundi

Descriere:

Este, de asemenea, cunoscut ca Asian Seabass , Australian Seabass, si Seabass. Important de reţinut este că stinghia de Nil, care se găseşte în lacul Victoria (Africa), uneori, este confunada cu Barramundi. Acest lucru indică faptul că o mare Barramundi poate ajunge la dimensiuni de până la appx 2 m în lungime şi greutăţi de până la 60 kg.

Barramundi este gasita într-o curea care acopera zona din Golful Persic, Marea Arabiei, Marea Bengalian de-a lungul zonele de coastă din Birmania, Thailanda, Vietnam şi China în Marea Chinei de Sud în continuare pentru a Indonezia, Filipine, Malaezia, Papua Noua Guineea spre nord de linia de coastă din Australia.

Barramundi atinge maturitatea sexuală la vârsta de 2-3 ani. Barramundi ouă şi larve supravietuiesc numai in ape sarate variind de la 22-40 promille. Acest lucru explică de ce crescatoriile prolifice sunt situate la estuarele dintre rauri si golfuri. În plus faţă de locaţiile menţionate anterior, Mangrove mlaştini, terenuri inundate ofera un ideal habitat pentru puii de Barramundi.

Acvacultura:

În conformitate cu condiţiile acvaculturilor cu salinitati de 30-36 promille, temperatura apei de 28-29 ° C, folosirea hormonilor, poate fi uzitata tot anul. Bărbaţii nu au nevoie de stimulare hormonală.

Cele mai comune sisteme de cultura sunt iazuri între 4-50 m2 şi 2-4 m adancime. Densitatea variază între 15-40 kg/m3. În mod tipic, volumul de apă din iaz variază între 5-10%.

În sălbăticie Barramundi se hraneste cu crustacee, moluşte şi peşti mici. In specia Baramundi cazurile de canibalism se gasesc frecvent, prin urmare, o clasificare este recomandată.

Cele mai mari cantitati de cultura sunt obtinute atunci cand aportul de hranire al hranei plutitoare este alternat cu cel al hranei care se scufunda.

Barramundi este cel mai frecvent vândut pe piaţă, intreg la 500-900 g sau fileuri atunci cand specimenul a crescut de peste 1 kg de greutate. Carnea pare fi de culoare alba cu o usara aroma delicata.

Publicat în categoria Barramundi pe de .