Furaje pentru pesti

Dynavit Impex este un lider pe piata romana in distributia de hrana pentru peşti pentru o gama larga de specii de apă dulce de exemplu: păstrăv, crap, sturioni, somn si altele.

CRAP

PASTRAV

STURION

SOMN EUROPEAN

SOMN AFRICAN

TILAPIA

 

Dacă sunteţi în căutarea de hrană pen pentru o specie care nu este menţionata mai sus, vă rugăm să ne contactaţi.

Siguranţa în fiecare sac

Trasabilitate totala

Standardele ridicate de siguranta alimentara si de trasabilitate cerute de consumatorul modern constituie una din cheile de bolta ale controlului de calitate al Aller Aqua. Toate analizele si inregistrarile noastre sunt facute sa respecte aceste cerinte si departamentul nostru de dezvoltare actualizeaza continuu procedurile noastre de control intern. Aller Aqua si-a dezvoltat propriul certificat de calitate, numit Certificat de Calitate si Conformitate.

Mediu

La Aller Aqua, ne straduim sa atingem o serie de standarde de mediu, respectand in acelasi timp standarde stricte de produs si de fabricatie. Legea daneza de protectie a mediului marin din 1989 stabileste standarde stricte pentru furajele destinate pietei daneze. Legislatia daneza stipuleaza ca rata de conversie a furajului de crestere nu trebuie sa depaseasca valoarea de 1.0. In acelasi timp, furajul trebuie sa aiba o digestibilitate de 82% iar limitele maxime admisibile pentru fosfor si azot in apa reziduala sunt foarte scazute.

Know-how-ul castigat prin dezvoltarea furajelor pentru piata daneza ne permite sa oferim, pentru anumite specii, furaje care asigura consumarea a mai putin de 1 kg furaj pentru producerea a 1 kg peste. Aceste descoperiri sunt puse la dispozitie fermierilor din tarile care si-au inasprit legislatia de mediu. In acest fel, Aller Aqua contribuie la dezvoltarea durabila a sectorului de acvacultura.

Controlul Calităţii

Obiectivele controlului de calitate sunt ca produsele noastre sa asigure:
Asteptarile clientilor nostri in ceea ce priveste valoarea furajului si forma fizica a acestuia
cerintele oficiale de siguranta alimentara
Controlul propriu de calitate al fiecarei fabrici, angajatii constienti de importanta calitatii si monitorizarea din partea autoritatilor publice asigura respectarea de catre Aller Aqua a tuturor reglementarilor privind producerea furajelor.

Valoarea nutritivă

Retetele sunt testate dupa fiecare transa de productie. Inainte de expedierea catre clienti se verifica greutatea si compozitia procentuala a amestecurilor, cat si calitatea si integritatea granulelor.